Att inreda ett hem handlar om att hitta möbler, inredning och detaljer som tilltalar dig och din familj för att det ska kännas inbjudande, mysigt och hemtrevligt för just er. Men något som också är otroligt viktigt är att ha de ljuskällor som behövs för att man verkligen ska få den där perfekta källan. 

Utbildade ljusdesigners och experiment säger att det krävs ungefär åtta ljuskällor i ett rum för att det ska bli så perfekt som möjligt, och detta kan får många låta som otroligt mycket och man behöver självklart inte löpa linan ut och ha åtta lampor i varje rum. Men något som skapar en härlig atmosfär och inbjudande känsla är att ha lite olika ljuskällor och lampor i ett rum eftersom att det inte är så mysigt att sitta och läsa en bok, äta middag eller kanske kolla på en film i starkt sken från en taklampa även om den är praktisk vid många tillfällen. 

En snygg bordslampa är ett exempel på en ljuskälla som man absolut bör ha i vardagsrum, sovrum eller något annat rum där man kan sitta och ta det lugnt eller om man behöver punktbelysning vid läsning, arbete eller studier exempelvis.​

Beställ bordslamporna online

Dock kan det kännas tråkigt att köpa samma bordslampor som alla andra svenskar har i sina hem, något som det ofta kan bli om man vänder sig till de största möbelbutikerna som vi har här i landet. Därför är det perfekt att ni smidigt och enkelt kan surfa in på Lavanille.com och hitta mängder av snygga bordslampor i olika designer. Eftersom att de vill kunna erbjuda alla sina kunder något som faller dem i smaken har de ett mycket brett sortiment och utbud där ni hittar bordslampor, taklampor, golvlampor och mycket mer i hög kvalitet till fantastiska priser.